» آموزش سئو » 9 ترفند کشنده‌ ی سئو برای سال 2017
seo 2019 task 9 ترفند کشنده‌ ی سئو برای سال 2017
آموزش سئو

9 ترفند کشنده‌ ی سئو برای سال 2017

18 مرداد 1396 20144

پس از اینکه سئو چند سالی را در پس‌زمینه گذراند، دوباره توجهات را به خود جلب کرده است. فناوری‌های جدید و رازداری بیشتر گوگل در این زمینه باعث شده مباحث زیادی برای گفتگو باقی مانده باشند؛ زمان زیادیست که این میزان از گمانه‌زنی در مورد آینده‌ی سئو وجود نداشته است.

درنهایت مباحث به سمت کلیدواژه‌های طولانی و موبایل‌پسند بودن رفته است. در اینجا 10 ترفند کشنده‌ی سئو برای 2017 آورده شده که خیلی تکراری و از مد افتاده نشده‌اند.

شماره‌ی 1: عوامل درگیری هدف

بزرگ‌ترین تغییری که در سالیان اخیر از سوی گوگل مشاهده کرده‌ایم، تاکید بیشتر بر تجربه‌ی کاربری است. موبایل به‌عنوان نقطه‌ی تمرکز اصلی گوگل است، اما این غول جستجو می‌خواهد بداند که آیا صفحات دارای رتبه‌ی بالا می‌توانند اطلاعاتی که کاربران به دنبالشان هستند را فراهم نمایند؛ به‌هرحال مردم برای یافتن اطلاعات از موتورهای جستجو استفاده می‌‎کنند.

تنها راهی که گوگل می‌تواند این امر را تعیین کند، میزان درگیری و مشارکت کاربران است. این عوامل شامل نرخ دفع، نرخ تبدیل، تعداد صفحات مورد بازدید و زمان سپری‌شده در سایت می‌شود. اینجاست که بهینه‌سازی سایتتان برای تجربه‌ی کاربری می‌تواند تاثیر مستقیمی بر رتبه‌بندی جستجوی شما داشته باشد.

 

شماره‌ی 2: زمان بارگذاری خود را به زیر 2 ثانیه ببرید

 

هنگامی‌که عوامل مشارکت و بهینه‌سازی موبایلی به‌عنوان اجزای اصلی الگوریتم گوگل محسوب می‌شوند، متوجه خواهید شد که زمان بارگذاری اهمیت دوچندانی دارد. در سال 2017، اکثر متخصصان گوگل انتظار دارند که صفحاتتان در دو ثانیه و کمتر بارگذاری شود و همین امر برای کاربران موبایل صدق می‌کند.

بنابراین از زمان بارگذاری سایتتان در موبایل به‌عنوان یک امتیاز برای نام تجاری‌تان بهره گرفته و سرعت را یک اولویت در نظر بگیرید.

شماره‌ی 3: از محدودیت‌های AMP آگاه باشید

حال اینجاست که باید مواظب باشید. گوگل می‌داند که زمان بارگذاری یک مسئله است و می‌توان آن را بخش اصلی پشت صفحات موبایل تسریع‌شده (AMP) قلمداد نمود که برای سرعت‌بخشی به سرعت وب موبایل طراحی شده است. البته مواردی هستند که باید در گوگل از آن‌ها آگاه باشید:

  • محتوای AMP شما بر روی سرورهای گوگل میزبانی می‌شوند، نه سرورهای خودتان
  • شما ترافیک AMP دریافت نخواهید کرد
  • برای کاربران سخت است که بخواهند خارج از AMP در سایتتان کلیک کنند
  • کنترلتان بر طراحی و توسعه را از دست می‌دهید
  • امکان دارد پس از ثبت‌نام، ترک AMP دشوار باشد

صرفاً به خاطر داشته باشید که اگرچه شما لزوماً به AMP برای ایجاد صفحات وب سریع نیاز ندارد، پس اگر نمی‌خواهید چنین مسیری را طی نمایید، زمان گذاشته و روش‌های دیگر برای افزایش سرعت را مشاهده کنید.

شماره‌ی 4: جستجوی صوتی را در رادارتان قرار دهید

 

مباحث بزرگ امسال در سئو بر روی قیام جستجوی صوتی متمرکز شده‌اند. با حضور ابزارهای Google Home و Amazon Echo در خانه‌های سرتاسر انگلستان، بازاریاب‌ها تمایل بیشتری به ایده‌ی بهینه‌سازی برای جستجوی صوتی پیدا کرده‌اند.

در حال حاضر، افراد درواقع از جستجوی صوتی برای خرید محصولات یا انجام عملیات دارای ارزش تجاری استفاده نمی‌کنند. حتی Jeff Bezos مدیرعامل آمازون نیز تایید می‌کند که جستجوی صوتی تنها در بخش فروشگاه شما را به جلو خواهد برد. اما با توجه به سرعت توسعه‌ی فناوری، قطعاً باید جستجوی صوتی را در رادارتان داشته باشید و ببینید که چه اتفاقی می‌افتد.

 

شماره‌ی 5: رقیب های خود را تحلیل و کنترل کنید

با داشتن ابزاری خوب برای تحلیل رقیب، باید داده‌های آنی را در مورد ماهیت رقبایتان و کلمات کلیدی مورد استفاده برای رتبه‌بندی‌شان بیابید؛ همچنین تعدادی سرنخ مهم در مورد تاثیر به‌روزرسانی‌های الگوریتم بر صنعت خودتان پیدا خواهید کرد.

شماره‌ی 6: با حضور به‌عنوان یک منبع خبری مخاطب گسترده‌تری پیدا کنید

 

با حرکت به بخش محتوا، دیگر استراتژی‌های دوبعدی کافی نخواهند بود. حداقل باید دو مورد را در تلاش‌های بازاریابی محتوای خود لحاظ کنید: گسترده‌سازی مخاطبانتان و وادار کردن افراد به تعامل با محتوا.

یک استراتژی خوب برای گسترده‌سازی مخاطبان این است که خودتان را به‌عنوان یک منبع خبری جا بیاندازید. داستان‌های خبری کوتاه را (حتی‌الامکان به‌صورت روزانه) منتشر کنید که در آن عناوین صنعتتان پوشش داده می‌شوند و آن‌ها را چندین بار در روز و با زمان‌بندی مشخص در تلگرام، اینستاگرام، توییتر منتشر نمایید.

بار دیگر می‌گویم که مراقب محدودیت‌های فوق‌الذکر در زمینه‌ی AMP باشید. اگر کماکان می‌خواهید ثبت‌نام کنید مشکلی نیست، صرفاً عجله نکنید.

شماره‌ی 7: مشکلات مربوط به محتوای طولانی را حل کنید

همانند محتوایی که افراد را به تعامل وادار می‌کنند، کماکان محتواهای طولانی هستند که واقعاً ارزش‌آفرین هستند. شما از نظر طول مقاله محدودیتی ندارید و داستان‌های ویدئویی، سمینارهای اینترنتی، دوره‌های آنلاین و مطالعات موردی همگی گزینه‌هایی فوق‌العاده برای محتوای طولانی و الهام‌بخشی به مخاطبانتان هستند. نکته‌ی مهم حل مشکلات مربوط به محتواهای طولانی‌تان است؛ منظور صرفه‌جویی مالی برای افراد، کمک به آن‌ها در راستای ارتقای حرفه‌شان، فراهم‌سازی گزینه‌های خرید ساده‌تر و مواردی از این دست است.

شماره‌ی 8: فراهم‌سازی رونوشت‌هایی برای اینفوگرافیک‌ها و ویدئوها

جالب است بدانید که بسیاری از نام‌های تجاری این ترفند حیاتی سئو را سرسری می‌گیرند. هنگامی‌که اینفوگرافیک، ویدئو و سایر محتواهای دارای غنای بصری را تولید می‌کنید، گوگل نمی‌تواند آن‌ها را همانند یک انسان مشاهده کند. یعنی گوگل نمی‌تواند آن‌ها را با جستارها منطبق کند، مگر اینکه چارچوب موردنیاز برای رتبه‌بندی محتوای بصری از سوی شما فراهم شود.

برای تصاویر می‌توانید زیرنویس و کپشن بنویسید تا چارچوب فراهم شود. اگرچه اینفوگرافیک‌ها و ویدئوها حاوی اطلاعات زیادی هستند، پس می‌توانید رونوشت‌های HTML فراهم کنید تا گوگل بتواند آن‌ها را بررسی کند. همین امر باعث می‌شود محتوای بصری در دسترس مخاطبانتان قرار بگیرد، موردی که بسیاری از بازاریاب‌ها به‌صورت سطحی به آن نگاه می‌کنند.

شماره‌ی 9: وسواس در مورد به‌روزرسانی‌های الگوریتم گوگل را متوقف کنید

هنگامی‌که صنعت سئو مشغول ایجاد مد و الگوهای رفتاری نیست، خودش را با به‌روزرسانی‌های الگوریتم گوگل مشغول می‌کند. مشکل اینجاست که چنین وسواسی از روزهای کلاه‌مشکی نشات می‌گیرد که هدف تلاش برای فریب دادن سیستم بود؛ در آن روزها می‌خواستند بفهمند که چه چیزی گوگل را تحریک می‌کند.

این امر باعث می‌شود سئو به مسیر اشتباه برود.

اکنون آن‌قدر یادگیری ماشینی در الگوریتم وجود دارد که تکنسین‌های گوگل دیگر خودشان هم در مورد موارد تحریک مطمئن نیستند. بنابراین بر روی ایندکس‌پذیر کردن صفحات، ایجاد بهترین تجربه‌ی کاربری ممکن و خلق محتوای مدنظر مردم کار کنید؛ این موارد هستند که اهمیت دارند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

Avatar

علیرضا پیر

کار اصلی من سئو و تبلیغات در گوگل است ولی به صورت تجربی در سایر کانالهای دیجیتال مارکتینگ هم فعال هستم. سالهای زیادی در شرکتهای دیجیتال مارکتینگ و آژانس های تبلیغاتی فعالیت داشتم و اینجا سعی میکنم در کنار مقاله ها بخشی از تجربیاتم رو باهاتون به اشتراک بگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت