» شبکه های اجتماعی » چگونه در 10 گام ساده به یک اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شویم؟
influencers2018 چگونه در 10 گام ساده به یک اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شویم؟
شبکه های اجتماعی

چگونه در 10 گام ساده به یک اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شویم؟

6 فروردین 1397 70133

برای اینکه به یک فرد تاثیرگذار در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شوید، یک استراتژی 10 مرحله‌ای را طراحی کرده‌ام که بر اساس تجربیات و مشاهدات من شکل گرفته و می‌توانند به شما کمک کند.

1- فلسفه و خط کاری خود را پیدا کنید؛ موردی که واقعاً به آن علاقه دارید و می‌توانید مسائل جدید، مدرن و خارق‌العاده را در آن زمینه بیان کنید.

در یک کلام: یک متخصص باشید

2- حالا در ابتدا یک شبکه‌ اجتماعی را برای پوشش دادن انتخاب کنید. آیا کارتان با ویدئو خوب است یا بیشتر به سمت محتوای نوشتاری گرایش دارید؟ نوع محتوایی که می‌خواهید و می‌توانید بسازید و منتشر کنید را مدنظر بگیرید. فیس‌بوک (انواع گوناگونی از قالب‌های رسانه‌ای)؟ اینستاگرام (عمدتاً تصویر)؟ یا یوتیوب (چالش‌‌ برانگیزترین گزینه که در صورت توانایی می‌تواند امیدوارکننده‌ترین مورد باشد)؟

3- استراتژی محتوا بسازید. اولویت‌های اطلاعاتی ثابت شما چه هستند؟ چرا مردم باید برای دنبال کردنتان اشتیاق داشته باشند؟

در یک کلام: حتماً باید ارزشمند باشید

4- زمانی که برنامه‌ دو یا سه ماه آتی مشخص شد، مطالب را آماده و منتشر کنید!

5- محتوای شما باید مردم را جذب کند؛ آن را به‌صورت ملاحظه‌شده و یکنواخت بسازید. شما پیغامی که می‌خواهید منتقل کنید را می‌دانید، بنابراین همواره به آن پایبند بمانید و در آنِ واحد به دنبال پیغام‌های جدید بگردید!

در یک کلام: این کار را به طور مداوم انجام دهید

6- با سایر افراد و برندهای صنعت خود تماس بگیرید. صحبت کنید، نظر بگذارید و حتی ایده بدهید.

در یک کلام: هشیار باشید

7- جامعه‌ی خود را بسازید. افراد جدید دعوت کنید. به انجمن‌های گفتگو، گروه‌ها، صفحات هواداری و موارد دیگری که به صنعتتان مرتبط هستند بروید.

8- خودتان را تبلیغ کنید. منظورم لاف زدن و ادعا کردن نیست. محتوای خوب می‌تواند بهترین وکیل مدافع برای خودش باشد؛ وظیفه‌ی شما تنها هدایت مخاطب به سمت آن است. محتوای خود را در هر مکانی که جالب به نظر می‌رسد به اشتراک بگذارید.

9- ارزش‌آفرین باشید. همیشه.

10- توجهات را به سمت کارتان جلب کنید و افزایش دهید. در ادامه این توجه را به سمت شخص خودتان جلب نمایید.

افراد به شما گوش کرده و دنبالتان می‌کنند. هرقدر افراد بیشتری با شما باشند، موضع شما قوی‌تر خواهد شد.

یادتان باشد که شاخص میزان تاثیرگذاری شما توسط خودتان تعیین نمی‌شود. این جامعه‌ی شماست که تاثیرگذار بودنتان را مشخص می‌کند. به آن احترام گذاشته و آن را پرورش بدهید.

نکته‌ی آخر: به افرادی که خودشان را تاثیرگذار می‌دانند، باید یک مثل را یادآوری کنم: «درخت هر چه پربارتر، افتاده‌تر». این موضوع در همین حوزه هم صدق می‌کند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

Avatar

علیرضا پیر

کار اصلی من سئو و تبلیغات در گوگل است ولی به صورت تجربی در سایر کانالهای دیجیتال مارکتینگ هم فعال هستم. سالهای زیادی در شرکتهای دیجیتال مارکتینگ و آژانس های تبلیغاتی فعالیت داشتم و اینجا سعی میکنم در کنار مقاله ها بخشی از تجربیاتم رو باهاتون به اشتراک بگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت