محتوای کپی فاکتور منفی برای رتبه بندی به شمار نمی رود!
به گفته جان مولر از مدیران گوگل، محتوای کپی یک فاکتور منفی در بررسی وبسایت ها به شمار نمی رود. جان مولر در مورد تصور اشتباه وبمسترها توضیح می دهد و این موضوع را یکبار برای همیشه روشن می کند.
داشتن محتوای کپی که در صفحات دیگر هم وجود دارند، دلیلی برای از دست دادن رتبه وبسایت شما نخواهد بود. برای سایت ها کاملا عادی است که مقداری محتوای کپی داشته باشند و الگوریتم های گوگل، طراحی شده اند تا از پس آنها بر بیایند.
اگر یک وبسایت محتوایی کپی داشته باشد و در صفحات خود تکرار کند، گوگل به ۱ صفحه رتبه می دهد و باقی را نشان نمی دهد. صفحات کپی شده متعدد می توانند بودجه کراولینگ یک سایت را هدر دهند که این یک موضوع کاملا متفاوت با این مقاله است.
اگر قسمت هایی از محتوا مانند محتوای هدر یا فوتر سایت تکرار شوند، سیگنالی منفی برای گوگل به حساب نخواهند آمد.
جان مولر: ” اگر محتوایی در بین صفحات تکرار شده باشد، ما به عنوان فاکتور منفی در نظر نخواهیم گرفت و فقط سعی می کنیم بهترین و مربوط ترین آنها را به کاربر نشان دهیم. پس اگر در بین صفحات سایت خود محتوای کپی دارید، نیازی نیست نگران باشید؛ ما با دیدگاه خودمان انتخاب کرده و به کاربر نمایش می دهیم. این عادی است که محتوای کپی در بین صفحات سایت شما وجود داشته باشد.”
سایت های فروشگاهی، بیشترین سهم را در استفاده از محتوای کپی دارند. بسیار عادی است که چند فروشگاه، یک محصول مشترک را به فروش برسانند و در واقع، محتوای آنها بسیار شبیه به یکدیگر یا کپی است.
به نظرم هر چقدر محتوای صفحات سایتمون یونیک تر باشه بهتره توی بلند مدت
دقیقا همینطوره
گوگل برای به روز شدن روزانه سایت اهمیت میده و محتواهای یونیک هم خیلی مهم و موثر هست