» تحلیل » نصب پرستاشاپ روی هاست سی پنل در ۳ گام
نصب پرستاشاپ روی هاست سی پنل در 3 گام
تحلیل

نصب پرستاشاپ روی هاست سی پنل در ۳ گام

1 آذر 1401 40423

راه اندازی یک کسب و کار آنلاین بدون داشتن دانش فنی میتواند مشکل ساز باشد. بنابراین، جهت نصب پرستاشاپ روی هاست تمام افرادی که در ابتدا نتوانسته‌اند پرستاشاپ را به درستی نصب کنند و کسانی که تازه شروع به کار کرده‌اند، این پست را با دقت مرور کنند.

در این مقاله نصب پرستاشاپ روی هاست سی پنل را آموزش خواهیم داد و در ادامه با مزیت‌های آن آشنا خواهیم شد.

پرستاشاپ چیست؟

پرستاشاپ چیست؟

پرستاشاپ (PrestaShop) یک پلتفرم تجارت الکترونیک منبع باز آزادانه است. پرستاشاپ یکی از بهترین پلتفرم‌های تجارت الکترونیک منبع باز با ویژگی‌های خارج از جعبه است که آن را حتی قوی تر میکند. پرستاشاپ با خرید هاست لینوکس بر روی PHP کار میکند و میتواند به بازرگانان تجاری کمک کند تا وب سایت‌های تجارت الکترونیک جامع همراه با عملکرد شگفت انگیز بسازند.

در حال حاضر حدود 270000 فروشگاه آنلاین در سراسر جهان توسط پرستاشاپ ارائه میشود. هزاران توسعه دهنده و بیش از 250 آژانس دارد که نوآوری می‌کنند و فعالانه در رشد پرستاشاپ شرکت میکنند. پرستاشاپ کاملا شبیه وردپرس است. با این حال، آنچه که وردپرس در هاست وردپرس قادر به انجام آن است، کمیبا آنچه پرستاشاپ است متفاوت است. پرستاشاپ صرفاً با تجارت الکترونیک هماهنگ است، در حالی که وردپرس یک پلت فرم عالی هم برای وبلاگ نویسی و هم برای تجارت الکترونیک است.

پرستاشاپ یکی از قوی‌ترین پلتفرم‌های سازنده وب‌سایت تجارت الکترونیک است و یک رابط بصری فوق‌العاده برای مدیریت فروشگاه آنلاین شما به خوبی دارد. صدها ماژول برای تقویت کارایی این نرم افزار ارائه میدهد.

نصب پرستاشاپ روی سی پنل

نصب پرستاشاپ روی سی پنل

اگر قصد دارید پرستاشاپ را به صورت دستی نصب کنید، باید با پایگاه داده FTP، PHP و MySQL آشنا هستید. خوشبختانه، منابع زیادی به صورت آنلاین برای کمک به نصب PrestaShop وجود دارد. می‌توانید از طریق نصب‌کننده‌های یک کلیکی که ارائه‌دهنده‌هاست خود ارائه می‌کند نصب کنید یا می‌توانید آن را به صورت دستی از طریق MySQL و FTP نصب کنید. در نهایت، میتوانید نسخه لوکال‌هاست پرستاشاپ را برای اهداف آزمایشی یا توسعه بر روی دستگاه شخصی خود نصب کنید. در این مقاله راهنمای جامعی در مورد نحوه نصب پرستاشاپ ارائه خواهیم داد.

مراحل نصب پرستاشاپ روی سی پنل

مراحل نصب پرستاشاپ روی سی پنل

۱. دانلود فایل نصبی پرستاشاپ و آپلود آن روی سی پنل

برای شروع نصب ابتدا به وب سایت رسمیپرستاشاپ رفته و صفحه دانلود پرستاشاپ را انتخاب کنید. حالا دو گزینه داده شده را تیک بزنید و سپس بر روی گزینه Download کلیک کنید تا دانلود شروع شود. پس از دانلود پرستاشاپ، فایل Zip را استخراج کنید. سه پوشه یعنی index.php، Instal_PrestaShop.html و فایل prestashop.zip را خواهید دید. و اکنون باید فایل prestashop.zip را از حالت فشرده خارج کنید. برای آپلود به سرویس FTP نیاز است. برای آپلود فایل نصبی به سرویس FTP نیاز دارید یا میتوانید از قسمت مدیریت فایل cPanel استفاده کنید.

 

۲. ایجاد دیتابیس روی‌هاست سی پنل

اکنون باید با مراجعه به cPanel و سپس رفتن به پایگاه داده MySQL یک پایگاه داده ایجاد کنید.

به عنوان یک جایگزین، میتوانید از MySQL Database Wizard استفاده کنید. در انتها نام کاربری و همچنین رمز عبور پایگاه داده را به دست میآورید.  حتما آنها را برای ارجاع بیشتر یادداشت کنید.

۳. نصب و راه اندازی پرستاشاپ روی‌هاست سی پنل

اکنون باید مکانی را که فایل‌های نصب را آپلود کرده اید به خاطر بسپارید.

این امر مهم است زیرا اگر فایل‌ها را مستقیماً در پوشه‌ای به نام «public_html» آپلود کرده باشید، می‌توانید با افزودن رشته «install/» درست بعد از دامنه خود، به رابط نصب دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال، yourdomainname.com/install/

یا اگر اتفاقاً فایل‌های نصب را در هر زیرپوشه بارگذاری کرده اید، میتوانید با تایپ نام دامنه خود و سپس نام زیرپوشه و در نهایت install/string به رابط نصب دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال، yourdomainname.com/subfolder/install/

نصب پرستاشاپ بسیار آسان است.

ابتدا باید زبان خود را انتخاب کنید. در مرحله بعد، موافقت نامه مجوز به شما ارائه میشود که برای پیشرفت بیشتر باید با آن موافقت کنید.

سپس یک تست سازگاری اجرا میشود تا بررسی شود که آیا تمام الزامات برآورده شده است یا خیر. در صورت برآورده شدن تمام شرایط به مرحله بعدی میروید و روی Next کلیک میکنید.

سپس باید «اطلاعات مربوط به فروشگاه خود» و «حساب خود» را ارائه دهید. نام کاربری و رمز عبور در بخش «حساب شما» در زمان ورود الزامیاست.

در مرحله بعد، باید پنج فیلد مربوط به پایگاه داده را پر کنید. با این حال، فیلد اول از قبل پر شده است و قرار نیست تغییری در آن ایجاد شود.

فیلد بعدی عبارت “نام پایگاه داده” است. در اینجا باید نام پایگاه داده ای که اخیراً ایجاد کرده اید را وارد کنید. در فیلد بعدی که «رمز عبور پایگاه داده» را می‌گوید، باید رمز عبور مربوط به نام کاربری ارائه شده در بالا را پر کنید.

اگر میخواهید پیشوند خاصی برای پایگاه داده خود داشته باشید، باید قسمت بعدی و آخرین فیلد یعنی «پیشوند جداول» را تغییر دهید. یا آن را رها کنید.

سپس روی دکمه‌ای کلیک کنید که می‌خواند «اکنون اتصال پایگاه داده خود را آزمایش کنید!» اگر همه چیز به خوبی کار کرد، پیامی با مضمون «پایگاه داده متصل است» دقیقاً زیر دکمه نمایش داده می‌شود. سپس بر روی دکمه Next واقع در گوشه سمت راست پایین کلیک کنید تا نصب شروع شود.

به محض اتمام مراحل نصب، صفحه جدیدی ظاهر میشود که حاوی اطلاعات مورد نیاز برای دسترسی به فروشگاه است. گزینه‌های دسترسی به فروشگاه خود از قسمت جلویی یا پشتی نیز دقیقاً در آنجا به عنوان «Front Office» و «Back Office» در دسترس خواهند بود.

کلام آخر

مطمئنیم از کار با پرستاشاپ لذت خواهید برد. با این حال، CMS‌های تجارت الکترونیک دیگری نیز وجود دارد که میتوانید فروشگاه خود را با آنها راه اندازی کنید. و میتوانید آنها را به طور کامل با پرستاشاپ مقایسه کنید، به عنوان مثال Magento در مقابل PrestaShop و بسیاری از گزینه‌های دیگر در لیست وجود دارد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر میتوانید با متخصصین و کارشناسان وب‌رمز تماس حاصل نمایید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

Avatar

تیم تحریریه دی ام رمپ

ما واحد تحریریه دی ام رمپ هستیم. تحقیق میکنیم و مطالب مفید رو باهاتون به اشتراک میگذاریم. باهامون همراه باشین و با نظراتتون ما رو خوشحال کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت