» تحلیل » 7 نکته هوشمندانه برای برند سازی شخصی و جذب مشتری!
photo 1555421689 d68471e189f2 7 نکته هوشمندانه برای برند سازی شخصی و جذب مشتری!
تحلیل - دیجیتال مارکتینگ

7 نکته هوشمندانه برای برند سازی شخصی و جذب مشتری!

2 بهمن 1399 30129

تا به حال به برند سازی شخصی فکر کرده بودید؟ می دانید برند شدن در بین افراد هم رده و همکار چقدر به سودآوری و پیشرفت فردی کمک می کند؟ اگر به دنبال برند سازی شخصی و بالا بردن رتبه و اعتبار خود هستید، با ما همراه باشید.

پرسونال برندینگ یا برند سازی شخصی به هر نحوی که شده مهارت ها و تجریبات شما را افزایش می دهد. فرض کنید برای استخدام در یک شرکت رزومه میفرستید، اگر نام و نشان شما در حوزه کسب و کاری مورد نظرتان آشنا باشد؛ مسیر بسیار راحتی را برای دریافت شغل دارید. در یک کلام می توانیم بگوییم اگر پرسونال برندینگ کرده باشید، هیچگاه دغدغه شغل نخواهید داشت.

برند سازی شخصی باعث می شود شما بدانید که هستید و در کجای مسیر زندگی قرار دارید، همانطور که برند “مرسدس بنز” تمامی کیفیت و آوازه و شهرت این شرکت را با دیدن لوگو یا شنید اسم آن به مشتریان القا می کند؛ برند سازی شخصی نیز یک عمر تجربیات و مهارت های شما را با جلوه ای بسیار بهتر به افراد ارائه می دهد.

7 مرحله برای شروع و ساختن برند شخصی وجود دارد که راه را به شما نشان می دهد. بیایید نگاهی به این 7 مرحله بیاندازیم:

  1. جایگاه خود را بشناسید
    برای شناخت جایگاه و سطحی که در آن قرار دارید، ابتدا از فکر کردن به علاقه مندی ها و کار هایی که مشتاق به انجام آنها هستید شروع کنید.
    در این باره از خود بپرسید:
    -مهارت های تخصصی و عمومی من کدامند؟
    -چه پروژه هایی را با اشتیاق و پرشور انجام داده ام؟
  2. مخاطبان هدف خود را انتخاب کنید
    مخاطبان یا شرکت هایی را که ممکن است در حوزه کاری شما مشتری شما بشوند یا به سوددهی شما کمک کنند یا حتی شما را استخدام کنند را، بشناسید. پس از آن، شروع به پیدا کردن و ایجاد تعامل با آنها کنید. می توانید از شبکه های اجتماعی استفاده کنید.
    در این باره از خود بپرسید:
    -آیا شما دارید خود را برای صاحبان کسب و کار اماده می کنید تا شما را برای استخدام بپسندند؟
    -آیا شرکت خاصی را برای کار مد نظر دارید؟
  3. شروع به ساخت برند شخصی معتبر کنید
    برند شخصی معتبری از خود بسازید تا به این صورت بتوانید ارزش ها و توانایی های خود را بهتر جلوه دهید.
  4. محتوای مرتبط با حوزه کاری خود تولید کنید
    با انتشار محتواهای ارزشمند در حوزه کسب و کاری خود، اعتماد مخاطبین را ذره ذره به دست می آورید. تعامل با مخاطب یا مدیران کسب و کار در این مورد بسیار اهمیت دارد که با تولید محتوا های جذاب و معتبر، ایجاد تعامل نیز خواهید کرد. حتی یک نظر درمورد محتوای شما، ارزشمند است.
  5. در شبکه های اجتماعی حضور داشته باشید
    شبکه های اجتماعی مانند لینکدین، اینستاگرام، توییتر و … می توانند مسیر ایجاد ارتباط با افراد مختلف را هموار کنند. پیدا کردن یک شخص در شبکه های مجازی، اولین راهکار یک فرد ناشناس است که به دنبال او می گردد. همچنین محتواهای تولید شده خود را می توانید در شبکه های اجتماعی منتشر کنید و توجه شرکت های فعال در آن حوزه را جلب کنید.
  6. شبکه سازی را بیاموزید
    عصر حاضر، عصر ارتباطات است. هرچقدر ارتباطات گسترده تر و آشناییت بیشتری با افراد مختلف داشته باشید، پیشرفت سریع تری خواهید داشت. سعی کنید ارتباط با افراد و شبکه سازی بین افراد مختلف را بیاموزید. این مورد در مصاحبه های کاری به شما کمک خواهد کرد. با ارتباط با اشخاص مختلف، با انواع سلیقه ها و آداب و رسوم کسب و کار ها آشنا می شوید.
  7. اعتماد به نفس داشته باشید و برای خود ارزش قائل شوید.
    شخصی که برند سازی کرده و بین افراد مختلف در حوزه کاری خود، نام آشناست؛ ارزش و اعتبار بالائی دارد و استخدام یا همکاری با ایشان ارزشمند است.

“کاری کنید تا برند شما، بیشتر از شما برایتان کار کند”

ایلان ماسک – ثروتمند ترین فرد دنیا و صاحب شرکت های تسلا و اسپیس ایکس –

به این نوشته امتیاز بدهید!

Avatar

مسعود اکرامی

متخصص بازاریابی محتوایی و عاشق نوشتن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت