» آموزش سئو » چگونه فعالیت‌های سئو (SEO) باعث افت ترافیک و رتبه سایت می‌شود
1313 چگونه فعالیت‌های سئو (SEO) باعث افت ترافیک و رتبه سایت می‌شود
آموزش سئو

چگونه فعالیت‌های سئو (SEO) باعث افت ترافیک و رتبه سایت می‌شود

2 بهمن 1399 30162

هر کسب و کاری که می‌شناسیم می‌خواهد فروش را افزایش دهد و پول بیشتری به دست آورد. در محیط فنی و آنلاین امروز، تنها راه موفق بودن این است که یک جریان مداوم از ترافیک به وب سایت خود داشته باشید.از آنجا که گوگل یک منبع مهم ترافیک است، رتبه‌ بالا در نتایج جستجو بسیار مهم است. شما باید وب سایت خود را به درستی تنظیم و سئو (SEO) کنید تا مشتریان احتمالی واجد شرایط، که می‌توانند به مشتریان پرداخت‌کننده تبدیل شوند را وارد وبسایت خود کنید. اگر در جستجوی ارگانیک رتبه بهتری دارید، پس باید ترافیک بیشتری را از موتورهای جستجو به وب سایت خود هدایت کنید. اما زمانی که وب سایت شما افت چشمگیری در رتبه‌ جستجوی ارگانیک تجربه کند، ترافیک، کسب‌وکار و درآمد خود را از دست خواهید داد.

دلایل زیادی برای افت ناگهانی در ترافیک وب سایت وجود دارد. توانایی تشخیص و شناسایی دلایل مشخص خواهد کرد که آیا کسب‌وکار شما فاجعه‌ای را تجربه خواهد کرد یا شما می‌توانید ترافیک وب خود را به مسیر قبلی بازگردانید.

۱. ممکن است رتبه سایت اشتباهی را پی‌گیری کنید

اگر سایت شما سال‌ها آنلاین بوده‌است، ممکن است از کلمات کلیدی استفاده کرده باشید که دیگر مناسب نیستند و یا قدیمی هستند.

در مورد رفتار جستجوگرانه خودتان فکر کنید. آیا تا به حال سعی کرده‌اید از زبان فانتزی و یا پیچیده‌تر برای پیدا کردن پاسخ به سوال خود در یک جستار استفاده کنید تا تنها به این دلیل که نتایج مورد نظر را به دست نیاورده اید، ناامید شوید؟

بسیاری از افراد انواع مختلفی از یک سوال را جستجو می‌کنند و هنوز هم قادر به یافتن پاسخ یا راه حلی برای مشکل خود نیستند.

سپس، به عنوان آخرین راه، آن‌ها مشکل خود را به زبان بسیار ساده و یا طبیعی‌تر تایپ می‌کنند و پاسخ خود را در نتایج جستجوی بالا می‌بینند.

موتورهای جستجو نیز در سال‌های اخیر به این پدیده پرداخته‌اند. به جای تکیه‌بر چند کلمه کلیدی، جملات کامل با زبانی طبیعی‌تر، روشی است که موتورهای جستجو وب سایت‌ها را بر اساس آن رتبه‌بندی می‌کنند.

به کلمات کلیدی و عبارات کلمات کلیدی خود نگاه کنید. اگر از کلمات کلیدی قدیمی و یا کلی‌تری استفاده می‌کنید، رتبه‌ اشتباهی را دنبال می‌کنید و باید استراتژی خود را به‌روزرسانی کنید.

۲. تاثیر لینک‌های از دست رفته در افت رتبه و ترافیک سایت

دلیل دیگری برای افت رتبه سایت شما، ممکن است این باشد که لینک‌هایی را از دست داده‌اید.

با استفاده از ابزاری مانند مجستیک یا Ahrefs سایت خود را برای لینک‌های از دست رفته در طول ۹۰ روز گذشته بررسی کنید.

همچنین CognitiveSEO یک کنترل‌کننده بک لینک رایگان ارائه می‌دهد که با اطلاعات نزدیک به زمان واقعی آن می‌توانید پروفایل لینک‌های خود را تحلیل کنید.

اگر می‌بینید که لینک‌های زیادی را از دست داده‌اید، ممکن است این دلیل افت رتبه و ترافیک سایت شما باشد. باید به جزئیات بیشتر در مورد لینک‌های از دست رفته بپردازید مانند:

  • افت لینک در تمام سایت اتفاق افتاده است؟
  • لینک‌های از دست رفته در همان صفحات سایتی که شاهد کاهش رتبه‌شان هستید قرار دارند؟
  • تعداد لینک‌های داخلی صفحاتی که افت رتبه داشته‌اند کاهش‌یافته؟
  • آیا می‌بینید که لینک‌های افت کرده به صفحاتی از وب سایت تان هستند که صفحات دیگری را که رتبه پایین تری دارند به هم پیوند می‌دهند؟

اگر لینک‌های ورودی به سایت شما قطع شده یا از دست رفته‌اند، باید دقیقا مشخص کنید که این لینک‌ها از کجا می‌آیند و چرا قطع می‌شوند. سپس می‌توانید آن‌ها را حذف یا جایگزین کنید و یا دوباره به دست آورید.

مراحل بعدی برای بهبود سئو سایت درباره لینک‌‌ها

هر لینک باید به صورت جداگانه بررسی شود تا مراحل بعدی شما مشخص شود:

  • اگر لینک‌ها به طور عمدی حذف شده‌اند، می‌تواند نشان دهد که لینک‌های طبیعی نبودند و توسط گوگل علامت‌گذاری و جریمه می‌شدند. بگذارید این لینک‌ها از دست بروند.
  • گاهی اوقات لینک‌ها در طول به‌روزرسانی سایت قطع می‌شوند یا تغییر می‌کنند. در این موارد، شما به عنوان متخصص سئو (SEO Expert) ممکن است شانس متقاعد کردن صاحب سایت برای بازگرداندن آن‌ها را داشته باشید.
  • اگر لینک‌های داخلی با لینک‌های جدید به یک منبع متفاوت جایگزین شده‌اند، می‌توانید به منبع جدید نیز لینک دهید.
  • شما همیشه می‌توانید لینک‌های قدیمی را با لینک‌های جدید و فعال جایگزین کنید.

برای جلوگیری از تاثیر لینک‌های از دست رفته بر رتبه‌ سایت شما در آینده، بهتر است بر نرم‌افزار رصد لینک یا برنامه‌هایی برای پیگیری فعال لینک‌های از دست رفته سرمایه‌گذاری کنید. به این ترتیب می‌توانید کنشگرا باشید و پیش از اینکه رتبه‌ خود را از دست بدهید اقدامات اصلاحی انجام دهید.

۳. افت رتبه و ترافیک سایت بخاطر مشکل در تغییرمسیر (redirect)

اگر یک وب سایت جدید راه‌اندازی می‌کنید، به یک سرور جدید مهاجرت می‌کنید و یا هر گونه تغییر ساختاری را در سایت خود انجام می‌دهید، احتمالا شاهد افت رتبه خود خواهید بود، مگر این که طرح تغییر مسیر ۳۰۱ مناسب داشته باشید.

هنگام استفاده از ۳۰۱-redirect باید مطمئن شوید که نقشه‌های سایت XML، برچسب‌های کنونیکال و لینک‌ها نیز به روز می‌شوند.

یک ریدایرکت ۳۰۱ شبیه به تغییر اعلان آدرس برای وب است. این اعلان به موتورهای جستجو می‌گوید که یک صفحه، چندین صفحه، یا کل وب سایت شما جابجا شده‌است. درخواست شما این است که بازدیدکنندگان وب سایت‌‌تان به آدرس جدید فرستاده شوند و نه آدرس قدیمی.

اگر این کار را به درستی انجام دهید، رتبه‌ و ترافیک سایت شما افت نخواهد کرد و به این خاطر که موتورهای جستجو هم آدرس وب جدید و هم آدرس قدیمی شما را ایندکس می‌کنند، برای محتوای تکراری جریمه نخواهید شد.

۴. فعالیت‌های دستی

اگر یک افت ناگهانی و قابل‌توجه در رتبه‌ وب سایت خود دیدید، می‌تواند نشان دهد که گوگل سایت شما را جریمه می‌کند. اقدامات دستی آن‌هایی هستند که به جای نتیجه به‌روزرسانی های الگوریتمی، توسط یک کارمند اعمال می‌شوند.

اگر سایت شما به کسب رتبه‌ بالا در موتورهای جستجوی دیگری مانند یاهو یا بینگ ادامه دهد، این نشانه تقریبا مطمئنی از این است که شما از جریمه گوگل رنج می‌برید.

چه جریمه تان دستی باشد و چه خودکار، باید مشکل را حل کرده و جریمه را حذف کنید.

بهترین راه برای شروع این است که به اطلاعیه‌ها از داخل حساب کاربری سرچ کنسول گوگل خود نگاه کنید.

به دنبال هشدارها در منوی پیغام‌ها و بخش اقدامات دستی بگردید. در اینجا شما در مواردی را خواهید دید که یک کارمند گوگل متوجه شده‌است که صفحات خاصی از وب سایت شما با دستورالعمل‌های آن‌ها مطابقت ندارد. می‌توانید پیشنهادها و اطلاعاتی در مورد نحوه رفع مشکلات پیدا کنید.

۵. تغییرات الگوریتم‌های موثر بر سئو (SEO) سایت

گوگل همیشه با ایجاد تغییرات در الگوریتم به دنبال راه‌هایی برای بهبود استراتژی‌ها و نتایج است.

بسیاری از سایت‌ها از این تغییرات آسیب‌دیده اند و شاهد افت رتبه خود شده‌اند.

برای جلوگیری از آسیب دیدن به‌روزرسانی های گوگل، از یک استراتژی ترافیک و بازاریابی میان کانالی موثر که شامل رسانه‌های اجتماعی و دیگر کانال‌های بازاریابی است، استفاده کنید.

۶. تغییرات طبیعی در گوگل

گاهی ممکن است متوجه افت رتبه موتور جستجو خود شوید که نتیجه هیچ چیزی که مستقیما به وب سایت شما مربوط باشد نیست.

گوگل اغلب در نوع نتایج براساس رفتار کاربر تغییراتی ایجاد کرده‌است.

برای مثال، اگر یک افزایش ناگهانی در جستجو برای یک موضوع خاص وجود داشته باشد، گوگل ممکن است ابتدا نتایج جدیدتری را مطرح کند و محتوای استاتیک بیشتری را در نتایج پایین تر قرار دهد. اگر مطالب تان در دسته دوم قرار بگیرند، شاهد افت رتبه خواهید بود.

۷. اختلافات مکانی-جغرافیایی

رتبه‌ شما بسته به مکان جستجو متفاوت خواهد بود. اگر رتبه‌ خود را در یک منطقه جغرافیایی بررسی می‌کنید، باید آن‌ها را در چند منطقه دیگر نیز چک کنید تا درک دقیق‌تری از رتبه‌ سایتتان به دست آورید.

به عنوان مثال، اگر شما برای یک کلید واژه یا عبارت خاص در ۳۰ نتیجه بالا قرار می‌گیرید، ۶۷ درصد مواقع رتبه شما در مکان‌های دیگر یک‌سان نخواهد بود.

آیا تا به حال متوجه شده‌اید که نتایجی که برای یک جستجوی خاص به دست می‌آورید می‌تواند کاملا متفاوت از همان جستجو نوسط شخص دیگری باشد؟

همچنین، اگر شما هنگام جستجو وارد حساب Google خود شده باشد و سپس جستجو را پس از خروج از حساب تکرار کنید، نتایج متفاوتی خواهید داشت.

دلیل این کار این است که گوگل به وب سایت‌هایی که قبلا از آن‌ها بازدید کرده‌اید، محل استقرار شما و حتی وسیله‌ای که از آن استفاده می‌کنید، قبل از به دست آوردن نتایج جستجویتان نگاه خواهد کرد.

۸. رقابت از سمت وب سایت دیگری با سئو (SEO) بهتر

این امکان وجود دارد که همه کارها را درست انجام دهید اما باز هم ترافیک خود را از دست بدهید و شاهد افت رتبه خود باشید. یک دلیل ممکن است این باشد که رقیب شما کار بهتری انجام می‌دهد.

با تجزیه و تحلیل و نظارت بر فعالیت‌های شبکه اجتماعی، استراتژی‌های ساخت لینک و بازاریابی محتوای رقبا، آن ها را تحت نظر بگیرید.

شما می‌توانید از ابزارهایی مانند Wayback Machine و یا Versioninsta استفاده کنید تا ببینید رقبای شما چه تغییراتی ایجاد کرده‌اند.

زمانی که متوجه شدید رقیب شما برای پیشی گرفتن از شما چه کرده‌است، تغییرات مشابهی را اعمال کنید-فقط آن‌ها را بهتر انجام دهید.

۹. سرعت صفحه

سرعت محتوای صفحات سایت نه تنها بر رتبه‌ شما، بلکه بر تجربه کاربر از وب سایت نیز تاثیر می‌گذارد.

هنگامی که بارگذاری صفحات بیشتر طول می‌کشد، نرخ پرش بالاتر است زیرا افراد نمی‌خواهند برای دیدن محتوای شما صبر کنند.

برای بررسی سرعت صفحه خود، از ابزار جدید و بهبود یافته گوگل یعنی PageSpeed Tool استفاده کنید. این ابزار برای تلفیق داده‌های واقعی کاربر بازسازی شده. صفحات بسته به سرعت بارگذاری، به عنوان سریع، کند و متوسط رتبه‌بندی می‌شوند.

۱۰. مشکلات سرور

اگر سایت شما با مشکلات مربوط به سرور مواجه شود، ممکن است ناشی از عملکرد نامناسب ذخیره اطلاعات یا یک علامت خالی باشد که به گوگل‌بات خدمت می‌کند.

حل کردن سریع هر گونه مشکل مربوط به سرور مهم است. شما باید به دنبال خطا در لاگ های سرور خود باشید و از ابزار Fetch and Render گوگل برای تست این که یک URL در سایت شما چگونه ارائه می‌شود یا مورد خزش قرار می‌گیرد، استفاده کنید.

۱۱. افت رتبه و ترافیک سایت بخاطر جریمه‌های لینک بدون کیفیت

همه لینک‌ها یک‌سان ایجاد نمی‌شوند. اگر برای انجام سئو (SEO) از استراتژی‌های ساخت لینک ریسک دار، اسپم، یا قدیمی استفاده می‌کنید، گوگل سایت شما را جریمه خواهد کرد.

گوگل در اولین پاراگراف بخش راهنمای سرچ کنسول به نام طرح‌های لینک (Link Schemes) به وضوح درباره آنچه که به عنوان یک لینک با کیفیت پایین در نظر می‌گیرد، بیان می‌کند.

هر لینکی که به هدف دستکاری رتبه صفحه یا رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل ساخته شده باشد، ممکن است تحت طرح لینک و نقض دستورالعمل‌های گوگل وبمستر قرار بگیرد. این شامل هر رفتاری است که لینک‌هایی به سایت شما یا لینک‌های خروجی از سایت شما را دستکاری می‌کند.

برای ایجاد یک استراتژی ایجاد لینک با کیفیت بالا در فعالیت‌های سئو (SEO) خود وقت بگذارید تا از جریمه شدن توسط گوگل جلوگیری کرده و ترافیک جستجوی ارگانیک خود را افزایش دهید.

برخی پیشنهادها برای ایجاد لینک‌های خوب:

  • لینک‌های خراب خود را با ایجاد لینک‌های جدید و با ارزش اصلاح کنید.
  • از PR برای ارجاع در محتوای آنلاین یا مقاله خبری استفاده کنید.
  • محتوای استثنایی بنویسید و آن را به شدت در رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کنید تا مردم بتوانند آن را پیدا کنند.
  • راهنمای ساختمان لینک SEJ را بخوانید.

۱۲. تغییرات نرخ کلیک (CTR)

گوگل در رتبه بندی سایت‌ها توجه بیشتری به تجربه کاربر دارد. برای اینکه ببینید آیا میزان کلیک (CTR) سایت شما کاهش‌یافته است یا خیر، به سرچ کنسول گوگل خود در ۹۰ روز گذشته مراجعه کنید.

اگر نرخ پرش شما بالا است، ممکن است که مردم بر روی سایت شما کلیک کنند اما به سرعت آنجا را ترک کنند چون از آنچه پیدا می‌کنند راضی نیستند.

در نتیجه، گوگل ممکن است رتبه شما را براساس این بازخورد کاربر کاهش دهد.

اگر متوجه شدید که CTR شما افت پیدا کرده‌است، برخی از موارد زیر را بررسی کنید:

  • سرعت بارگذاری صفحه شما زیاد است؟
  • آیا به تازگی چیزی شبیه یک پاپ‌آپ به سایت خود اضافه کرده‌اید؟
  • اخیرا عناوین صفحه خود را تغییر داده‌اید؟

۱۳. تغییرات و طراحی مجدد اخیر در وب سایت

اگر تصمیم دارید وب سایت خود را دوباره طراحی کنید، آخرین کاری که می‌خواهید انجام دهید این است که ترافیک و رتبه‌بندی‌هایی که به سختی به دست آورده‌اید را از دست بدهید.

برخی گام‌های ویژه‌ای که می‌توانید بردارید که نه تنها به شما آسیب نمی‌زد بلکه به رتبه شما نیز کمک می‌کند عبارتند از:

  • اطمینان حاصل کنید که تمامی ریدایرک ۳۰۱ شما به درستی طرح‌ریزی شده‌است.
  • ساختار لینک لینک‌های ورودی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که روی سایت جدید شما درست کار می‌کنند.
  • قبل از راه‌اندازی وب سایت جدید، برخی از گزارش‌های معیار پایه مانند پی‌گیری رتبه، ممیزی سایت، ترافیک، و نقشه‌برداری نشانی اینترنتی صفحه را دریافت کنید.

با برنامه‌ریزی دقیق و توجه به اجزای ضروری پروژه طراحی مجدد خود، از تاثیر منفی بر SEO و رتبه‌بندی‌ها اجتناب کرده و حتی می‌توانید پیشرفت کنید.

۱۴. مسائل فنی ساده در سئو (SEO) سایت

سئو فنی یا Technical SEO ، پایه‌ای است که شما به محتوای وب سایت خود ارائه می‌کنید. این به کارهایی در SEO اشاره دارد که بر این که چگونه موتورهای جستجو می‌توانند به خوبی بخزند و محتوای شما را ایندکس کنند، تاثیر می‌گذارد.

موتورهای جستجو در حال پیچیده‌تر شدن هستند. در نتیجه سئو فنی یا همان Technical SEO به تغییر ادامه می‌دهد.

 

آگاهی از مسائل سئو (SEO) فنی باید به شما کمک کند که بهتر از وب سایت خود مراقبت کنید و رتبه‌ سایت خود را بالا نگه دارید.

۱۵. مسیریابی داخلی

مسیریابی وب سایت شما به بازدیدکنندگان شما می‌گوید که در چه جایی از سایت شما، چه اطلاعاتی پیدا خواهند کرد. سعی کنید یک ساختار باریک و مسطح از دو یا حداکثر سه سطح برای مسیریابی داخلی خود داشته باشید.

اگر بازدید کنندگان شما باید برای پیدا کردن چیزی که به دنبالش هستند، مجبور باشند دفعات زیادی کلیک کنند، به احتمال زیاد این وبسایت را ترک خواهند کرد.

این امکان وجود دارد که موتورهای جستجو خزش در محتوای پنهان در عمق وب سایت شما را متوقف کنند. این موضوع به نوبه خود رتبه‌ شما را کاهش خواهد داد و شما شاهد افت ترافیک در حوزه‌های مهم محتوا خواهید بود.

استراتژی‌های لینک داخلی نه تنها بخشی از سئو خوب هستند، بلکه برای دیگر استراتژی‌های حفظ مشتری نیز ضروری هستند. ایجاد پیوندهای داخلی و مسیریابی ساده و منطقی، باعث حفظ مشتری شده و دیگر معیارهای رتبه مانند زمان در سایت را نیز افزایش می‌دهد.

استفاده از لینک‌های داخلی غنی از کلمات کلیدی به موتورهای جستجو کمک خواهد کرد تا به سرعت مشخص کنند که سایت شما در مورد چیست و آیا محتوای شما به جستارها مربوط است یا خیر.

۱۶. بار بیش از حد سرور و تاثیر آن برروی افت رتبه و ترافیک سایت

اگر سرور شما برای امواج ناگهانی ترافیک تنظیم و آماده نشده باشد، می‌تواند شاهد بار بیش از حد باشد و دچار اختلال شود.

آن‌هایی که در یک سرور مشترک قرار دارند شانس بیشتری برای افت ترافیک دارند چون شخص دیگری در همان سرور ممکن است شاهد افزایش ناگهانی ترافیک باشد.

اگر شما از محدوده پهنای باند خود تجاوز کنید، بسیاری از بسته‌های هاستینگ سایت شما را پایین می‌آورند. این اتفاق زمانی می‌افتد که سایت شما در یک سایت محبوب ظاهر شود.

اگر سایت شما زمان طولانی دچار اختلال شود،، تاثیر منفی بر رتبه جستجوی شما خواهد داشت.

۱۷٫ اطلاعات متای موثر بر سئو (SEO) سایت

اطلاعات متا، یا برچسب‌های متا، برای گفتن این که سایت شما چه اطلاعاتی را فراهم می‌کند، به موتورهای جستجو مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از مهم‌ترین انواع داده‌های متا که به شما در بالا بردن رتبه SEO کمک می‌کند، برچسب عنوان است.

انواع دیگری از اطلاعات متا که می‌توانند به رتبه‌بندی و سئو وب سایت شما کمک کنند، عناوین و توصیفات متا هستند.

هنگام تهیه اطلاعات متا، از متناقض بودن اجتناب کنید. برای مثال، اگر تاریخ یک مقاله را در سایت خود تغییر می‌دهید، حتما آن را در توضیح متا نیز تغییر دهید.

باید مطمئن شوید که اطلاعات متا خود را تکرار نمی‌کنید یا از عناوین بی‌معنی و عمومی مانند «Home» استفاده نمی‌کنید. باید از برچسب‌های عنوان خاص‌تری استفاده کنید که شامل کلید واژه هدف شما می‌شوند.

اگر شما از یک عنوان برای چندین صفحه استفاده کنید، نه تنها کاربران خود را گیج خواهید کرد، بلکه در نهایت با خودتان در SERP رقابت خواهید کرد.

۱۸. افت در منبع ترافیک سایت

ترافیک وب سایت شما نه تنها شامل تعداد بازدید از سایت شما، بلکه شامل تعداد صفحات کلیک شده و مقدار زمان صرف‌شده در هر صفحه نیز می‌شود.

ترافیک می‌تواند از منابع مختلفی وارد شود از جمله:

  • بازاریابی ایمیلی.
  • مراجع.
  • ترافیک مستقیم.
  • جستجوی ارگانیک.
  • جستجوی پولی.
  • شبکه‌های اجتماعی

کدام یک از این‌ها بهتر است؟ پاسخ این است که هر منبعی که بیش‌ترین تعامل، کم‌ترین نرخ پرش، و بیش‌ترین تبدیل را ایجاد می‌کند.

ترافیک مستقیم زمانی است که کسی نشانی اینترنتی شما را در نوار آدرس تایپ می‌کند.

این مساله ممکن است برای رتبه‌بندی مهم نباشد، اما به طور کلی مهم است چون:

  • بازدید کنندگان انتخاب می‌کنند که به سایت شما برگردند چون آن‌ها شما را می‌شناسند و آنچه که شما ارائه می‌دهید را می‌خواهند.
  • شما قبلا به عنوان یک متخصص صنعت در موقعیت شغلی خود شناخته شده‌اید، بنابراین بازدیدکنندگان به سایت شما می‌آیند چون آن‌ها برندتان را می‌شناسند.
  • ترافیک مستقیم تحت‌تاثیر رسانه‌های اجتماعی و یا تغییرات گوگل قرار نمی‌گیرد و به عنوان یک منبع مستقل از بازدیدکنندگان عمل می‌کند.

شما می‌توانید وضعیت ترافیک مستقیم خود را در داشبورد گوگل آنالیتیکس ردیابی کنید. اگر می‌خواهید ترافیک مستقیم خود را افزایش دهید، باید بر روی داشتن یک نام تجاری واضح و به یاد ماندنی تمرکز کنید.

به طور مرتب به بازدیدکنندگان وب سایت خود توصیه‌های مفید و کارشناسی ارائه دهید و به آن‌ها نشان دهید که در زمینه کاری خود متخصص هستید.

۱۹. زمان صرف شده در سایت و تاثیر آن بر افت رتبه و ترافیک

تعامل کاربر می‌تواند رتبه‌ جستجوی شما را تحت‌تاثیر قرار دهد.

اگرچه ما دقیقا نمی‌دانیم که گوگل به چه چیزی نگاه می‌کند، اما چند معیار وجود دارد (نرخ پرش و زمان متوسط صرف‌شده در صفحات وب تان) که می‌توانید به راحتی در گوگل آنالیتیکس اندازه‌گیری کنید.

این معیارها عوامل رتبه‌بندی مستقیم نیستند، اما نشان می‌دهند که شما یک تجربه خوب به کاربران خود ارائه می‌کنید یا خیر.

 

 

۲۰. محتوای تکراری برای سئو (SEO) بهتر سایت

گوگل محتوای تکراری را به عنوان بلوک‌های اساسی محتوا تعریف می‌کند که در میان یا درون حوزه‌هایی ظاهر می‌شوند که به طور قابل‌توجهی مشابه یا کاملا مطابق با محتوای دیگر هستند.

این کار همیشه فریبنده یا مخرب در نظر گرفته نمی‌شود و همیشه منجر به افت رتبه در موتورهای جستجو نمی‌شود.

زمانی که محتوا به طور واضح برای دستکاری رتبه‌بندی‌ها و افزایش ترافیک تکرار می‌شود، سایت شما جریمه خواهد شد.

رتبه‌ شما دچار مشکل خواهد شد و در بدترین حالت، سایت تان می‌تواند کاملا از فهرست گوگل حذف شود و دیگر در جستجو پیدا نخواهد شد.

نتیجه‌گیری نهایی درباره فعالیت‌های سئو (SEO) و تاثیرات آن‌ها بر افت رتبه و ترافیک سایت

هیچ راه میانبری برای افزایش ترافیک وب سایت و رتبه‌ بالای موتور جستجو وجود ندارد.

سعی نکنید استراتژی‌های سئو نامناسب را انتخاب کنید و از پیامدهای منفی چنین رفتاری رنج ببرید.

در عوض از آخرین به‌روزرسانی ها و بهترین روش‌ها برای افزایش بازدید آنلاین خود و رشد کسب و کارتان آگاه باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

Avatar

تیم تحریریه دی ام رمپ

ما واحد تحریریه دی ام رمپ هستیم. تحقیق میکنیم و مطالب مفید رو باهاتون به اشتراک میگذاریم. باهامون همراه باشین و با نظراتتون ما رو خوشحال کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت