شبکه های اجتماعی

اینستاگرام بخش “اخیرا حذف شده” به صفحه کاربر اضافه می کند!

با بروزرسانی اخیر اینستاگرام، از حالا به بعد، پست ها و محتواهای حذف شده پیج، به پوشه "اخیرا حذف شده" منتقل شده و در آنجا می توانید بازنگری یا بازیابی کنید. 

با بروزرسانی اخیر اینستاگرام، از حالا به بعد، پست ها و محتواهای حذف شده پیج، به پوشه “اخیرا حذف شده” منتقل شده و در آنجا می توانید بازنگری یا بازیابی کنید.

قابلیت جدید اینستاگرام به کاربران امکان بررسی پست قبل از پاک کردن به صورت دائمی آن را می دهد. در نسخه جدید اینستاگرام، زمانی که پستی را حذف کنید، به پوشه “اخیرا حذف شده” منتقل می شود و در صورتی که نظرتان را عوض کردید، می توانید پست خود را بازیابی کنید. یا اینکه تصمیم نهایی خود را گرفته و اقدام به حذف دائمی پست می کنید.

Instagram Adds ‘Recently Deleted’ Folder For Removed Content

پوشه “اخیرا حذف شده” می تواند دارای محتواهای ذیل باشد:

  • تصاویر و ویدئوهای پروفایل شما
  • تصاویر و ویدئوهای استوری های پیج شما
  • استوری های ذخیره شده در آرشیو استوری ها و هایلایت پیج
  • محتواهای قسمت Reels
  • پیام های شخصی در دایرکت های شما در اینستاگرام

هر محتوایی که به بخش “اخیرا حذف شده” منتقل شود، به صورت اتوماتیک بعد از 30 روز به صورت دائمی حذف خواهد شد به استثنا استوری ها که نهایتا بعد از 24 ساعت حذف می شوند.

اگر تا 30 روز پس از حذف، کاربری بخواهد آنچه را که حذف کرده ببیند؛ می تواند از مسیر زیر، به محتوای خواسته شده دسترسی پیدا کند:

تنظیمات > حساب کاربری > پوشه اخیرا حذف شده
Setting > Account > recently deleted

توجه داشته باشید برای دسترسی به این بخش، باید اینستاگرام خود را به آخرین ورژن آپدیت کرده باشید.

از سراسر وب

مسعود اکرامی

متخصص بازاریابی محتوایی و عاشق نوشتن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از سراسر وب
دکمه بازگشت به بالا